logo e-mail curl frankrijk
welkom
       
  In het hart van Frankrijk, in de mooie streek Le Berry is de chambre d’hôtes La Maison du Cerf gevestigd. In een ongeveer 250 jaar oude, stoere boerderij hebben wij 4 comfortabele gastenkamers gerealiseerd die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Voor het huis ligt een prachtige tuin van 2 hectare waarin u heerlijk kunt relaxen. Daaromheen ligt boerenland met bos en zonnebloemvelden. U vindt hier een oase van rust om bij te komen van alle beslommeringen van het jaar.  
       
  specials
       
 
       
  Le Berry (Indre 36) heeft een aangenaam klimaat en de mensen zijn bijzonder gastvrij. Omdat hier geen industrie is vind u hier de schoonste lucht van Frankrijk. De beroemde schrijfster George Sand heeft hier geleefd en in vele van haar boeken roemde zij de adembenemende natuur en de rust. Le Berry is een groene regio waar u heerlijk vakantie kunt vieren.

Er is veel te doen, voor alle leeftijden. Op zowel cultureel gebied (o.a.kastelen, tuinen, kathedralen, historische steden, muziekconcerten) als op sportief gebied (wandelen, fietsen,vissen, golfen, watersport, survival) kunt u mooie uitstapjes maken. De route van St. Jacques de Compostelle loopt voor ons huis langs en filmliefhebbers vinden het museum van Jacques Tati hier 5 minuten vandaan. De dichtstbijzijnde golfbaan is Les Drijades, in Pouligny notre Dame op 10 minuten rijafstand. Om een indruk te krijgen van wat er te doen is kijkt u op pagina omgeving of klikt u deze link aan.
 
       
  Wij delen ons paradijs graag met u.
Voor boekingen kunt u ons bereiken op nummer +31(0)6-22574245 of u kunt mailen naar jolanda@lamaisonducerf.com. Zie ook de contactinformatie.
 
       
  WIJ REAGEREN ALTIJD DIRECT!

Als u binnen enkele uren geen reactie van ons heeft gehad, belt u ons dan alstublieft. Bij de aanvraag is het altijd beter uw telefoonnummer te vermelden, dan kunnen wij u bellen of een sms-je sturen. Wilt u ook in uw spambox kijken? Als uw filter scherp is afgesteld komen berichten van ons (jolanda@lamaisonducerf.com) helaas daarin terecht.
 
       
       
  welkom
       
  sfeer