logo e-mail curl
prijzen
       
  Om uw reservering zo soepel mogelijk te laten verlopen en onduidelijkheden te voorkómen, hebben wij een aantal algemene voorwaarden opgesteld. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u zich hiervan op de hoogte stelt voor het maken van een reservering.

 • Als u bij ons reserveert vragen wij een aanbetaling van 1/3 van de totale huurprijs van de kamer.
 • De reservering is pas definitief als wij deze aanbetaling hebben ontvangen. We vragen u de aanbetaling direct na het reserveren te voldoen, zodat wij de reservering vast kunnen zetten.
 • Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.
 • Het resterende bedrag wordt afgerekend op de dag van vertrek.
 • De kamerprijs is inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting van 1,50 pp per nacht voor personen ouder dan 12 jaar, van 1 mei tot 31 september.
 • Indien u na aankomst besluit het verblijf te verkorten, wordt alsnog de volledige geboekte verblijfsduur in rekening gebracht.
 • In het geval dat wij de reservering moeten annuleren, wordt u daarvan persoonlijk op de hoogte gebracht en wordt de aanbetaling aan u terugbetaald.
 • Wij koken 4 keer per week, voor een minimumaantal van 6 personen. De avonden dat u mee wilt eten dient u bij het reserveren vast aan te geven.
 • Reserveert u table d’hôte op de dag van aankomst dan kunt u bij voorkeur om 19.00 en uiterlijk om 20.00 uur aanschuiven. Bent u te laat en wenst u hier geen gebruik meer van te maken dan zijn wij genoodzaakt de prijs van de gereserveerde maaltijd in rekening te brengen.
  Wij vinden het fijn als u even belt indien u later aankomt dan 18.00, dan kunnen wij daar rekening mee houden bij het eten.
 • Aankomst- en vertrektijden
  Tijd van aankomst: vanaf 16.00 uur
  Tijd van vertrek uit de kamer: uiterlijk 10.30 uur
 • U kunt bij ons niet met creditcard betalen of pinnen. U kunt contant betalen bij vertrek.
Download this page  Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden als pdf. De pdf is te bekijken en te printen met het gratis programma Adobe Reader dat u hier kunt downloaden.
 
       
 
 

Privacyverklaring

La Maison du Cerf is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy verklaring.

Contactgegevens:

Website: www.lamaisonducerf.com
Emailadres: info@lamaisonducerf.com
Adres: Le Poiray,36160, Urciers
Telefoonnummer: +33(0)254314093

Lucia Grapendaal is gegevensbeschermer van La Maison du Cerf
Wij maken geen gebruik van een reserveringssysteem of reserveringsformulier. De gegevens die u ons geeft per mail worden opgeslagen totdat u bent geweest en daarna verwijderd. In de tijd dat ze hier opgeslagen staan zullen wij uw gegevens zeer vertrouwelijk behandelen. Wij zijn verplicht een fiche de police bij te houden, Deze fiche de police moet door iedereen die niet de franse nationaliteit bezit ingevuld worden bij aankomst.

Wij bewaren deze fiche de police volgens de wettelijke regels (6 maanden), daarna worden zij vernietigd. Wij verstrekken deze gegevens uitsluitend aan derden als er door de autoriteiten naar gevraagd wordt, dus om te voldoen aan een wettelijke verplichting. La Maison du Cerf gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

La Maison du Cerf gaat zeer zorgvuldig om met uw gegevens en heeft strikte maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde inzage, ongewenste openbaarmakingen of wijzigingen zonder toestemming tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik neem dan contact met ons op.